Viden om ball gag

Hvad der er værd at vide om en ball gag

Du har måske hørt om en ball gag før, men i tvivl om, hvad det egentlig er? Så kan vi fortælle, at det er et stykke legetøj indenfor sex-verdenen. Det er en en slags mund sele, som sidder rundt om hovedet, og i bunden er der så en stort kugle, altså en bold, som fylder kvinden eller mandens mund. Det gør, at man ikke er i stand til at tale. Det er et stykke legetøj, som er meget anerkendt inden for BDSM, især hvad angår dominans, da den dominerende kan give sin substans en ball gag i munden for at opnå magt mig kontrol. Man kan få ballgags i alle størrelser.

Legetøjet er ikke farligt, og de fleste vel.producerede ball gags er udstyret med små huller i selve kuglen, så man nemt kan trække vejret. Vælg ballgagen der får dig til at savle, hvis du finder det frækt.

Det kan sexlegetøj gøre

Et ball gag er heller ikke ualmindelig i de private hjem. For man kan sagtens bruge en ball gag med sin partner, hvis man godt kan lige at dominere eller blive domineret. Men ud over ball gangs, så er en vibrator også et godt hit, hvad angår sexlegetøj i de private hjem. Vibratorer kan man bruge alene, sammen og man kan endda køber modeller, som man kan bruge, når man er ude, som fungerer via en fjernbetjening.

Sexlegetøj er et godt substantiv, hvis man synes, at ens sexliv begynder at blive for ensformig og kedelig. Derfor kan man skabe ny energi frem med sexlegetøj. Udover ball gag og vibratorer er der også penisringe, som vil give en bedre orgasme hos mænd, klemmer til brystvorterne, som er erogene zoner, som kan give mere optimal nydelse hos kvinder, men også hos mænd.

Verdenen med sexlegetøj er stor, og der findes mange forskellige former for legetøj, så der er noget for enhver smag.

Skriv et svar