3 måder hvorpå du kan få styr på sexlivet

Halter det lidt med sexlivet for tiden? I så fald kan det være en god ide at læse med her. I denne artikel vil du få nogle gode råd til, hvordan du retter op på dette. Læs med her, hvis det lyder interessant for dig i din situation.

Prøv nye ting af sammen

Nogle gange begynder ens sexliv at halte, fordi man simpelthen holder op med at prøve nye ting sammen.

Efterhånden som man lærer hinanden bedre at kende, så ved man også, hvordan man skal bringe nydelse til hinanden. Og det kan derfor være meget fristende blot at lave det samme igen og igen, fordi man jo ved, at det virker. Men det er nu også en smule kedeligt i længden.

Det er derfor vigtigt at sørge for, at I sammen altid prøver at lave nye ting. Nogle gange er det naturligvis helt i orden at lave det samme, hvis det fungerer for jer begge to. Men vær ikke bange for at prøve kræfter med nogle nye stillinger eller lignende.

Mange danske parforhold vælger også at benytte sexlegetøj og lignende. At benytte sådanne produkter kan være en god måde, hvorpå I igen kan få passionen frem i jeres sexliv. Det presser jer nemlig til at prøve nogle nye ting af sammen.  

Er der knaster i forholdet generelt?  

Nogle gange skal man faktisk finde fejlen i sexlivet et andet sted i forholdet. Hvis der generelt er knaster i forholdet i forvejen, så er det ikke så underligt, hvis sexlivet også begynder at halte lidt.

Det kan for eksempel være, I skændes om, hvorvidt I skal anskaffe jer en ny bil. Vil han gerne have en bmw x6m, imens du hellere vil have en bil af en anden model? Selv helt små skænderier kan have en stor indflydelse på resten af forholdet, hvis det betyder meget for jer begge to.

Eller måske har I mange skænderier lige for tiden omkring jeres økonomi? I så fald vil det også kunne mærkes i jeres sexliv.

For at få gang i sexlivet igen i sådanne situationer, handler det om at løse problemet andre steder i forholdet. Hvis I for eksempel skændes om de udgifter, I har til bilen, så er det en god ide at tage et kig på disse. Prøv at finde metoder, hvorpå I kan gøre det billigere for jer selv ved for eksempel at benytte vejhjælp på abonnement eller andre gode økonomiske alternativer.

Tilbring tid sammen

Nogle gange handler jeres problemer også om, at I simpelthen ikke bruger nok tid sammen. Mange danske parforhold kan falde i den fælde at de falder tilbage på sex, som en måde at være tæt på deres partner på. Men måske er det slet ikke det, som I begge er ude efter?

Der er mange andre måder, hvorpå man kan føle sig tæt med sin partner. I stedet for at gå ind i soveværelset for at have sex, kan I hygge jer på sofaen ude i stuen. Sæt en god film på og nyd hinandens selskab i et par timer.

Eller sæt jer eventuelt ned og tag en god snak sammen. Hvornår var sidste gang i delte en kold øl eller et glas rødvin sammen, imens I drøftede livet?

Skriv et svar