3 råd til at date med succes som studerende

Vil du gerne have mere succes med at date, har vi her samlet et par gode tips til dig, som forhåbentlig kan være med til at skaffe dig flere dates, mens du studerer.

 

Når du studerer, er der jo så mange andre ting, du også bruger tid på. Hvordan skal du gribe afleveringerne an? Hvilken lommeregner til HTX? Og hvordan går det nu med årskaraktererne?

 

Der er ikke meget tid til at finpudse dit dating-game. Men det retter vi op på nu.

Brug de rette apps

For det første handler det jo om at være til stede på de apps, hvor der er mange mennesker, så du har gode muligheder for at finde personer, du er interesseret i, og som samtidig er interesseret i dig. Bruger du ikke allerede dating apps, er det bare med at komme i gang.

 

Det er via disse dating apps, at langt de fleste dates og stævnemøder bliver arrangeret nu om dage. Så få downloadet Tinder eller Happn på din mobil, så du kan komme i gang med at skrive med personer, der potentielt kan ende med at blive til dates.

Vær engageret i samtalerne

Når du skal i gang med at skrive med andre via disse apps, er det også meget vigtigt, hvordan du griber samtalerne an på. Hvis du ikke viser nok interesse i samtalerne, er det klart, at modparten heller ikke kommer til at gøre det. Så du må selv vise engagement, hvis du vil ende med at få en date ud af det.

 

Der er mange gode tips og tricks til, hvad du konkret kan skrive, hvis du ikke er så god til at indlede dating-samtaler. Dem kan du nemt finde online. Men ellers handler det bare om at være naturlig, venlig og høflig. Det er et godt udgangspunkt.

Stil gode spørgsmål

Sidst, men ikke mindst, må du heller ikke undervurdere det at stille gode spørgsmål til den anden person. Det gælder både, når I indleder samtalen på skrift, men også hvis du ender med at komme på date med vedkommende.

 

Du skal være interesseret og stille en masse spørgsmål, så I kan lære hinanden at kende. Det er også en god måde at holde samtalen kørende på, og hvis du i hvert sørger for at spørge en masse ind, er du i det mindste garant for, at der ikke kommer til at blive pinlig tavshed undervejs.

Skriv et svar