Bondage for begyndere

Har du og din partner lyst til at prøve kræfter med bondage? Måske har I sammen set Fifty Shades Of Grey og nu er I blevet nysgerrige? Eller måske har din ven eller veninde fortalt dig om det, og nu har du lyst til at prøve selv? Men hvad er det nu lige bondage er, og hvordan kommer du og din partner selv i gang? Bondage kan være en smule grænseoverskridende, fordi du fysisk fastgøres, og overlader din krop til din partner, men hvis det gøres på den rigtige måde, og med respekt for hinandens grænser, så kan det være en utrolig pirrende oplevelse for jer begge to, og jeres sexliv vil nå helt nye højder.   

Hvad er Bondage?

Bondage dækker over at binde og fastholde din partner, hvilket giver seksuel nydelse for jer begge to. Det er en ophidsende leg, som flere og flere par kaster sig ud i sammen. Du kan bruge mange forskellige materialer til bondage. Reb, håndjern, slips, silkebånd og så videre. Der findes bestemte bondage knuder og bindemetoder, men hvis I ikke vil lære disse teknikker til at starte med, så kan I sagtens nøjes med at binde hinanden helt almindeligt. Det vigtigste er at huske at det skal være en sjov og fræk oplevelse for jer begge to, og det må ikke overskride jeres grænser så det bliver ubehageligt. Det kan være en god ide hvis I aftaler et stop ord, som øjeblikkeligt stopper legen uanset hvor langt I er henne, og hvem af jer der siger det.

Start ud med Blid Bondage

Hvis I er helt nye indenfor bondage så kan I starte ud med blid bondage. Dette er en mildere og meget mere simpel form for bondage. Blid bondage kan være simple bindinger af din partner, og det kan også være bind for øjnene, hvilken kan være en utrolig pirrende oplevelse. Følelsen af at ligge med bind for øjnene, mens din partner udforsker din krop, er utrolig spændende. Man kan også bruge såkaldte manchetter, som er bløde og behagelige håndjern der lukkes med velcro. Manchetterne kan enten bruges til at binde hænderne sammen, eller fastgøre din partner til en stol eller en seng. Til at blindfolde den anden kan der enten bruges det I nu lige har i hjemmet, eller I kan købe lækre kvalitets blindfolds i forskellige sexshops. Mange sexshops har også bondage begynder pakker, der indeholder alt hvad I skal bruge for at komme i gang med bondage.

Bindeleg og Bondage

Hvis I gerne vil bruge reb, så anbefales det altid at bruge reb der er beregnet til bondage, og ikke almindeligt reb fra tørresnoren eller lignende. På denne måde sikrer I at der ikke kommer bindesår eller hudafskrabninger, da bondage-reb er fremstillet i bløde behagelige materialer.   

Hvis I bliver bidt af bondage, og gerne vil udvikle jeres teknikker, så findes der masser af videoer og Bondage guides online, til forskellige bindeteknikker og knuder, så det er bare en hurtigt google søgning og så er I i gang.

Rollespil kan være en god tilføjelse til bondage. Her kan I udleve jeres inderste fantasier, måske som rigmand og stuepige, lærer og elev og så videre. Det er kun fantasien der sætter grænser.  

Skriv et svar