Boost din selvtillid med nyt undertøj

Undertøjet, man vælger at iklæde sig, kan gøre meget for ens selvtillid, når det handler om at give slip på sin blufærdighed overfor en partner. Frækt undertøj kan se ud på mange måder, og man kan finde alt fra det meget sensuelle til det mere sofistikerede. Det handler alt sammen om, hvad man føler sig bedst tilpas i.

Du skal gøre det for dig selv

Det er vigtigt, når du køber undertøj, at det bliver valgt efter, hvad du synes er behageligt og føler dig komfortabel i. Undertøj er et intimt element, og det er derfor ikke alle og enhver, der får lov til at se, hvilket sæt, du iklæder dig. Det kan være, at du har en partner, der synes det er tiltrækkende med en bestemt type undertøj. Dette kan I snakke om, og du kan overveje, om det også er noget, der falder i din smag. Det er nemlig nemt at mærke – partner til partner – hvis den anden ikke føler sig tilpas i sin egen krop og måden, den fremstår på her og nu. Dette kan undertøj påvirke enormt meget. Hvis man har et sæt på, man ikke føler, komplimenterer ens kropstype, kan det være svært at føle sig tiltrækkende. Så i bund og grund handler det om, at du føler dig sexet i det undertøj, du har valgt, for hvis du er selvsikker i din egen krop, vil din partner også finde dig enormt tiltrækkende.

Kend din krop og dine grænser

For at finde det undertøj, du føler dig mest tilpas i, skal du også kende din krop og især din kropstype. Der er nemlig nogle helt klare tips til, hvordan du kan fremhæve dine former alt efter, hvilken kropstype, du har. Når det kommer til farvevalg, gør det også meget for udtrykket, om du køber undertøj i sprudlende farver eller opsøger det mere neutrale look. Et rødt sæt undertøj er i sig selv et sexet valg, og det vil helt klart få din partner til at kigge en ekstra gang. Hvis du vælger et helt sort sæt, betyder det dog ikke, at der ikke appelleres til intimitet. Et sort sæt kan sagtens spices op med noget gennemsigtighed eller blonder. For nogle kan det virke grænseoverskridende med gennemsigtighed, og så skal man bare vælge det mere neutrale sæt, hvorimod andre er til det mere eksperimenterende, og derfor ikke kan få nok af små, lokkende detaljer. Det kan også sagtens være, at ens grænser ændrer sig i takt med en større samhørighed til sin partner. Det der er vigtigt er blot, at man lærer sine grænser at kende.

Overrask din kæreste med nyt undertøj

Når du har fundet det helt rigtige sæt frække undertøj, hvor du føler dig fuldt ud tilpas i, er det et sjovt pift til et forhold at vise ham undertøjet som en overraskelse. Du kan planlægge en aften, der er sat af til date, og som et indslag i løbet af aftenen, kan du iklæde dig dit nye undertøj og afvente hans reaktion. Det er altid godt at have afvekslinger i et forhold, og sådan en lille ting, som det er at købe et nyt sæt undertøj, kan være med til at skabe lidt fornyelse og ikke mindst en spænding. Det er også sådanne små overraskelser, der kan holde sexlivet vedlige. Især hvis man bor sammen, kan hverdagen have en stor indflydelse på intimiteten, og så kræver det altså bare, at man gør en ekstra indsats for vedligeholdelsen.

 

Skriv et svar