Erotik er noget vi skaber sammen – ikke kun med sexlegetøj

Selvom man efter at have set ‘Fifty Shades of Grey’ kan tænke, at erotik og et spændende sexliv, handler om at have et stort udvalg af forskellige redskaber og sexlegetøj – så er det ikke den eneste sandhed. Erotik indebærer den sanselige, lidenskabelige del af kærlighed, som involverer sex, lyst og begær – dette er noget vi mennesker kan skaber sammen og det kræver ikke nødvendigvis en masse fancy udstyr, at få bedre sex og mere erotik i sit liv.

Få erotikken tilbage i forholdet

Når parforholdet bliver rutine, så er det for mange svært, at holde fast i de meget erotiske, sanselige dele af forholdet, som man havde i de første faser af forelskelsen. Så er det blevet hverdag og det kan være sværere og sværere, at huske hinanden og alt den lidenskab man havde sammen. Men frygt ej, det er aldrig for sent, at skrue op for erotikken i sit forhold.
Her kommer en række råd til, at pifte parforholdet op og få mere erotik i hverdagen, uanset hvor travl en hverdag i har:

  • Skriv søde, frække sedler til hinanden. I kan blandt andet starte med noget i denne retning: hvad tænder dig ved din partner, hvorfor gør din partner dig glad og så videre.. Kun fantasien sætter grænser – og hvem bliver ikke glad for komplimenter!
  • Aftal at i SKAL have mindst en seksuel oplevelse med hinanden om ugen. Det kan godt lyde lidt vildt, at sætte regler for, hvor meget man skal være sammen med sin partner seksuelt, men det er en god start til at få det til at spille en større rolle igen.
  • Giv hinanden en lækker kropsmassage med god olie. Under massage er der massere af kontakt og intimitet, hvilket skaber afslapning og er pirreligt.

Og husk altid, at der er masser af råd til, hvordan man får mere erotik i forholdet! På internettet kan du nemt finde frem til et væld af erotiske historier du kan læse med din partner, nye initiativer der bringer mere gnist i forholdet og en masse guides til sexlege og sexstillinger.

Du kan med få klik blive inspireret til, at få mere erotik i parforholdet og får det inkorporeret i hverdagen.

5 råd til et mere erotisk kys

Ikke nok med, at der er massere råd til, at pifte parforholdet op, så er der også råd og tricks til et mere erotisk kys. At kysse er noget af det mest intime man kan gøre og det er udtryk for kærlighed, lidenskab og seksuel tiltrækning. Så med det gode kys, kan i peppe både forhold og sexlivet op.

  1. Lad være med at spise et ton hvidløg eller ryg en pakke cigaretter inden et kys.
  2. Brug tungen – men med måde!
  3. Overrask ham eller hende. Et uventet og lidenskabeligt kys slår aldrig fejl.
  4. Prøv kysse-dirty-talk og spørg, hvordan din partner bedst kan lide, at blive kysset.
  5. Et lidenskabeligt kys kan gøre underværker for parforholdet, men det behøver ikke ende med sex. Kysset i sig selv og også en god seksuel oplevelse.

 

Skriv et svar