Find den rigtige gave til partneren, og bliv belønnet!

Gaver er ikke alt. Men måske har du alligevel prøvet at modtage den helt perfekte gave fra kæresten, og pludselig er der endorfiner og lyst i luften? Det lyder vildt, men gode gaver, og den betænksomhed der ligger bag, kan resultere i god sex. Derfor kan du med rette bruge god tid på en gave. Udover glæden ved at give gaven, kan du håbe på at glæden fører mere med sig. Er det en fræk gave, er det næsten en oplagt situation.

Alt med måde – og ingen garanti!

Det er vigtigt lige at slå én ting fast. Når du giver kæresten en gave, er der ikke en garanti for en fræk aftale efterfølgende. Det er ikke fordi du skal forvente at få noget igen, det er jo ikke meningen med en gave. Når det så er sagt, så er en uventet gave, altid en god måde at stille sig selv i godt lys. Hvis der går meget hverdag i forholdet, kan en uventet gave være med til at sætte gang i forholdet. Især hvis du vælger at gå med en mere pikant gave. Det behøver det dog ikke at være. Uanset hvad du vælger at give, skal hovedformålet være at gøre din kæreste glad.

Det kan også være en praktisk gave. Måske er jeres internet lidt langsomt? Så kan du kigge efter andre internet udbydere i Danmark, og finde noget bedre. Så er du hurtigt tilbage på tasterne igen, og det kan være en god gave.

Hvilke gaver kan du give?

Hvad kan du så give af gave? Jamen alt hvad du mener vil gøre din kæreste glad. Hvis han for eksempel har snakket meget om, hvordan han sådan ønsker sig en weber gasgrill, så kan du fluks finde et godt gasgrill weber tilbud.

Selvom en grill måske ikke er den mest sexede gave, så kan det stadig gøre din kæreste glad. Det gode ved uventede gaver er ofte overraskelsen. Man forventer ikke at få en gave, og hvis man så ovenikøbet får noget man har ønsket sig, så kan glæden kun være stor.

Hvis du ikke helt føler budgettet er der til en grill, eller hvis du gerne vil lægge mere fokus på det romantiske, så kan du også vælge en gave der er beregnet til sex. Er det en kvinde kan du gå efter noget frækt lingeri. Er det en mand kan du kigge på stimulerende legetøj. Skal du have noget der passer til begge køn, kan du eksempelvis købe varmeaktiverende massageolie. Det kan hurtigt blive frækt.

Timing og grænser

Det vigtigste at sige til sidst er, at huske timing og grænser. Timing for en uventet gave er vigtig. Den skal nødig misforstås. Gå efter en passende situation, og når din kæreste er i et passende humør. Så bliver gaven bedst modtaget. Ligeledes skal du også huske din kærestes grænser. Så derfor skal du købe en gave som din kæreste kan lide, og ikke bare en gave som du kan lide. Det gælder især ved frække gaver.

Skriv et svar