Giv dig hen til dine lyster

Når det handler om menneskets drifter, kan der være mange ting, som man har lyst til at give sig hen til, men som kan føles lidt forbudte. Det kan handle om det, der sker i soveværelset, men det kan også handle om nogle mere tabuiserede emner – eksempelvis et lån.

Ifølge statistikker er der mange danskere som har svært ved at få deres økonomi til at hænge sammen.Regninger og faste udgifter skal prioriteres som noget af det første. Der kommer automatisk et rykkergebyr på dine ubetalte regninger, hvilket betyder, at du skylder endnu flere penge væk. Mange danskere optager et lån måned efter måned, da de ellers ikke kan se hvor de manglende penge skulle komme fra.

Fristelsen er stor

Det er meget fristende at optage online lån, men kan i sidste ende også være en dårlig løsning for dig. Et låns lånebetingelser skal kunne overholdes, for ellers kommer der tårnhøje renter og gebyrer på dit lån. Så lån penge med et online lån – det er en meget simpel proces. Derfor er det også overskueligt for folk lige at sende en låneansøgning af sted og vente på, at de bliver godkendte som lånere.

Hvad bruges pengene til?

Det er meget individuelt hvad de lånte penge skal bruges til. Nogen optager f.eks. lån i forbindelse med jul for at kunne købe julegaver, imens andre oftest optager lån i slutningen af måneden, så de sidste regninger kan blive betalt, eller hvis man har noget sexlegetøj eller lignende sjov og ballade, man bare må have fat i.

Et online lån er oftest grunden til at folk får endnu mere gæld, da der automatisk bliver pålagt gebyrer og renter på lånet. Det betyder, at du kommer til at skylde endnu flere penge væk, og udbyderne giver dig en dato for hvornår pengene skal være tilbagebetalt.

Har du råd til at optage lån?

Det anbefales at du altid gennemgår din økonomiske situation inden du finder den første og bedste udbyder på markedet og sender en låneansøgning af sted. Når du først har underskrevet aftalen med NEM-ID, så har du også forpligtet dig til at opfylde lånebetingelserne. Det er en god ide at du sætter dig ned med en af dine nærmeste og gennemgår din økonomi. Det kan være at der kan spares på nogle poster således, at nogle af dine udgifter bliver billigere. Det koster f.eks. hurtigt over 500 kr. at være medlem af både en fagforening og A-kasse. Du kan f.eks. finde A-kasse priser og dermed se, om du kan få de samme betingelser et billigere sted.

Få styr på økonomien

Mange mennesker har svært ved at sove om natten fordi de tænker på deres dårlige økonomi. Du kan altid kontakte en økonomiekspert hvis du har brug for hjælp til at få et overblik over din økonomiske situation. Økonomien bliver hurtigt uoverskuelig hvis du ikke har det fulde overblik over ubetalte regninger, samt hvilke kreditorer du skylder penge. Ved at få styr på økonomien kan du sammen med eksperten finde ud af, hvordan kreditorerne får deres penge.

Skriv et svar