Liv dig selv og din partner op – hvorfor en sexgynge er vejen frem

Om I er der i forholdet, hvor I har brug for lidt fornyelse i sexlivet, eller I fra starten har et meget åbent og legende forhold til sex, så findes der alverdens legetøj særlig beregnet til voksne. Der er uendelig mange muligheder, men særligt en sexgynge kan være guld værd i ethvert seksuelt forhold.

De forskellige typer

Sexgynger fås i mange varianter, og kan fungere i selv den mindste lejlighed. De fås både til at hænge fra loftet, stille på gulvet i et stativ og hænge fra døren. Hver især har de forskellige typer deres fordele.

Den, der hænger fra loftet, kræver at der bliver skruet og banket lidt i loftet, samt et sted, hvor pladsen er til det. På den anden side er der god bevægelighed omkring den, og man kan være helt fri i gyngen, når den er monteret til perfektion.

Investerer I, i en, der hænger fra dørkarmen, er den let at tage op og ned, men noget af den frie bevægelighed forsvinder, fordi der er væg på begge sider. Der skal man også være sikker på, at der ikke lige pludselig kommer gæster, da akten foregår imellem to rum.

Med stativet starter de seksuelle spændinger allerede i forsøget på at sætte gyngen op. Det kan betragtes som en helt særlig samarbejdsøvelse, når begge parter går rundt og er helt lystige, men egentlig skal koncentrere sig for at få kulisserne i stand. Skal det være ekstra udfordrende, kan I hver især klæde jer lidt ud for at tirre den anden. Kan I klare den samarbejdsøvelse, så kan I klare det meste.

Se nærmere på forskellige typer af sexgynger her.

Nye stillinger

Med en sexgynge bliver det umulige muligt. Manden kan få lov at svinge kvinden rundt, som han altid har drømt om, selvom han måske ikke har styrken til det under normale vilkår. Kvinden på den anden side kan hænge og nyde at være kvinde. Hun kan lade sig dominere af sin mand, og nyde at slippe kontrollen for en stund.

Med sexgyngen, og når tyngdekraften ikke længere er en faktor, kan I lege med stillingerne som aldrig før. På den måde er der også stor mulighed for at kvinden kan få langt bedre orgasmer end førhen, fordi det er muligt at vende og dreje hende, så penissen kan komme op og ramme forskellige steder i skeden, der giver ekstra nydelse.

Sexlegetøj kommer sjældent alene

Er man som par først startet med at bruge sexlegetøj, kan det være svært at have sex uden, fordi man bliver vant til, at der er lidt ekstra. Fordelen ved at have en sexgynge, er at man holder sig til at have sex et bestemt sted i huset.

Det kan være også være et sted, hvor I er lidt ekstra legende i jeres samleje, og gyngen er også essentiel, hvis man er klar på at tage skridtet videre og prøve endnu mere sexlegetøj af.

Der findes mange typer vibratorer, penisringe og meget mere, der gør samlejet endnu bedre for begge parter.

 

Skriv et svar