Når hverdagen kompenserer for intimiteten

For mange personer i et længerevarende parforhold sker der det, at man kommer til at lægge for meget energi i hverdagens stress og jag samt praktiske opgaver i og omkring huset. Det starter ofte med at den stressede hverdag fylder indeni, så man oplever manglende lyst til stress og intimitet med sin partner.

På overfladen kan det se uskyldigt ud og som om at, man er det perfekte parforhold. Manglende sex med sin partner kan dog give følelsen af ikke at slå til og af ikke at være tiltrækkende nok.

Æbletræer og ligusterhække i stedet for intimitet

Der er mange, der anlægger sig små projekter i hverdagen. Det er der heller ikke noget problem i. Det kan dog i nogle tilfælde være en måde at kompensere for det, der virkelig mangler. Man kan blive så overbevist om, at det vigtigste her og nu er at finde det helt perfekte golden delicious æbletræ eller være vældig optaget af spørgsmålet “ligusterhæk plantning hvornår?”. De praktiske opgaver omkring det kan optage en så meget, at der ikke er tid til intimitet i parforholdet.

Der er ofte en grund til, at man går så højt op i plantning af æbletræer og ligusterhække. Det kan nemlig være den måde at fjerne fokus fra det der gør ondt, nemlig at intimiteten i parforholdet mangler. 

Få intimiteten tilbage

Som partnere har man brug for at mærke hinanden, føle hinanden og være intime sammen. Mange fraskilte kan berette om flere år, hvor de ikke var intime med deres partnere. Man kan aktivt gøre noget for at få intimiteten tilbage. F.eks. kan man tale om, hvad man ønsker at gøre med hinanden. Det kan være en rigtigt god idé f.eks. at købe sexlegetøj, så det bliver mere spændende igen.

Der findes meget sexlegetøj, som er designet til at give mulighed for at gøre oplevelsen i sengen mere spændende. F.eks. findes der fjernstyrede vibratorer, så manden kan pirre kvindens sanser. Der findes også et væld af frækt lingeri. Det kan være en rigtigt god måde at komme igang på, da man genvinder lidt selvtillid ved at føle sig lækker og sexet.

Skriv et svar