Nyt syn af dejlige Nibe  

Nyt syn af dejlige Nibe  

Har du nogensinde overvejet at flytte fra storbyen til en mindre og hyggelig by? Hvis du har gået med disse tanker, men ikke rigtig haft modet til at tage trækket, så burde du virkelig overveje at se nærmere på Nibe!  

Nibe er en virkelig flot og historisk by med beliggenhed i det nordjyske. Det er forholdsvis lille by af største og befolkning, men det har simpelthen så meget potentiale for nye tilflyttere. Trods sin lille størrelse, kan du tage en god og lang gåtur gennem de smukke gader af Nibe, hvor du vil blive mødt af fantastiske muligheder for detailhandel. Der findes simpelthen et væld af kendte butikker til mindre specialbutikker, som tilbyder varer til behov du ikke engang vidste du havde! Intet har været mere chokerende end min tur til lille Nibe. Hvis du som tilflytter leder efter dit næste hjem, så skal du se nærmere på luksus boligerne i Bella Vista Nibe. Som du måske allerede kan fornemme på navnet alene, så de er disse lejligheder så smukke! Her får du mulighed for at bo i en topmoderne lejlighed, som har en fuldstændig sindssyg udsigt over Limfjorden. Entreprenørvirksomheden M2 Byg står bag dette mesterværk af et lejlighedskompleks, og de har simpelthen designet hele 24 lejligheder. M2 Byg leverer totalentreprise, hvilket vil sige at virksomheden selv har stået for hele processen bag disse luksuslejligheder.  

Vi har lige hurtigt set nærmere på disse lejligheder, hvor man uden tvivl får et virkelig godt hjem til at danne familie eller blot bo som et par. Lejligheder er udstyret med et virkelig godt køkken, som står rigtig fint placeret i de meget rummelige værelser. Det største selling point ved lejlighederne er helt klart deres vilde altaner, som giver en unik udsigt og oplevelse af den nordjyske Limfjord. Tidligt om morgen kan man opleve en dejlig solopgang samt de mange kajakker som kommer drivende fra den lokale kajakklub i Nibe havn. 

Bella Vista Nibe vil helt klart være en anbefaling, hvis man ønsker at bo i en luksus bolig og opleve Nibe. Der er for tiden blevet observeret at mange unge fra Aalborg og andre storbyer faktisk er begyndt at flytte mod de mindre byer såsom Nibe. Dette kan være fordi mange er blevet træt af det travle liv i storbyerne, hvortil de kan få et billigt og lækkert hus en smule væk fra travlheden.  

Skriv et svar