Sådan forbedrer du jeres sexliv

Sexlivet er ofte noget af det, der nemt kommer til at lide i længerevarende forhold, da livet sammen bliver til hverdag. Skole, arbejde, venner, veninder og e-mails begynder at fylde, I er trætte, når I kommer hjem, og I har jo altid en dag igen i morgen.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er det måske på tide, at I krydrer lidt på jeres sexliv, da I har noget helt særligt, som I ikke får udnyttet, nemlig komforten i hinanden selskab.

Hvis du vil vide mere om, hvordan jeres sexliv kan blive bedre, så I fortsat kan være i den syvende himmel – både i soveværelset og udenfor – så læs blot mere her.

Udnyt komforten i jeres forhold

Hvis du har været i et forhold i en længere periode, så er der en chance for, at gnisten i jeres sexliv efterhånden er forsvundet en smule. Det betyder ikke, at I ikke stadig finder hinanden attraktive og nyder den tid, I tilbringer med hinanden, men derimod blot at I er blevet så komfortable med hinanden, at I ikke længere søger mod nye højder.

Dog er det netop denne komfort, som I skal udnytte, da det er denne, der gør det muligt for jer at prøve en masse nye ting og eksperimentere med stillinger, produkter, legetøj og meget andet. 

Kommunikér – find jeres lyster og grænser

Fordi I er så komfortable med hinanden, er det højest sandsynligt ikke noget, som I ikke tør dele og diskutere. Måske er det en ny stilling, som I aldrig har prøvet før, som én af jer tilfældigt faldt over, eller måske er det samtalen om nyt legetøj. 

Uanset hvad det er, så har I en fantastisk mulighed for at gøre jeres lyster og grænser helt klare for hinanden, hvilket gør det muligt at eksperimentere med ting, som ville være for grænseoverskridende med en partner, I ikke stoler på 100%. 

Gennemgå eventuelt forskellige tips og tricks til jeres sexliv, så I kan få nye ideer og blive klogere på de uendeligt mange muligheder, som I faktisk har.

Prøv nye og spændende ting

Når først I har en masse ideer, I kender hinandens lyster og grænser, så handler det blot om at introducere dem en efter en og fortsætte med dem, som I foretrak.

Hvis i starter med stillinger, så kan I altid finde jeres favoritter, og begynde at introducere legetøj efterfølgende, hvorigennem I kan nå endnu højere højder. 

Sexlegetøj er ikke længere lige så tabubelagt, som det var engang, og efterhånden skal du lede længe efter et ungt par, der ikke har inkorporeret sexlegetøj i deres sexliv. Hvis I er blandt dem, der ikke har endnu, så handler det blot om at kaste sig ud i det.

Hvis I derimod allerede har prøvet det, men ikke syntes, at det levede op til jeres forventninger, så skal I måske blot prøve en ny type. Der findes et utroligt stort marked, hvorfor det uden tvivl også er noget, der kan tilfredsstille jeres behov, og som I vil få glæde af.

 

Skriv et svar