Sexlegetøj og lingeri giver dig et bedre sexliv!

Skal der pustes lidt nyt liv i sexlivet, så er sexlegetøj og frækt lingeri et fantastisk valg!

Hvis sexlivet er gået lidt i stå og det hele går mere op i hverdag og kedelig samleje, så er det på tide at gøre noget. Det kan gøres på lidt forskellige måde. Alt efter hvad du/i er frække nok til at prøve. 

Hos mange par går der hver dag i det efter kort tid. Han sidder så mere i garagen og pudser fælge mens hun strikker sokker til familien, end der hygges og nusses. Det er der man skal slå hårdt i bordet og gøre noget ved det. Hvis ikke man gør det i god tid kan forholdet gå helt i stykker. 

Sexlegetøj er en fantastisk lyst booster!

Med noget sjovt og frækt sexlegetøj kan man hurtig få mere liv i forholdet. Det gør at sex igen bliver både sjovt og frækt. Det kan være det er en vibrator, det kan være en vibrator til par eller måske noget blid bondage til fræk dominans. Uanset hvad i vælger, så vil det ikke kun give lysten et løft, det gør også det bliver sjovt igen. 

Specielt dominans er for nogle noget der tænder. Specielt kvinder elsker at han udviser mere dominans i sengen. Derfor er noget blid bondage, måske inspireret af fifty shades, en god måde at gøre det frækt på igen. 

Frækt lingeri sørger for at han bliver mere vild!

Frækt lingeri er et fantastisk krydderi til sexlivet. Mænd er nemlig utrolig visuelle og elsker en kvinde har gjort sig fin, fræk og feminin. Det er lige netop de ting du opnår med noget lingeri. Det kan være alt fra et lille negligé til komplet lingerisæt med strømper og hofteholder. Er du en af dem der er knap så vild med at hoppe i den slags, kan du starte ud med noget forførende natkjoler eller negligé. Når først du får reaktionen, så er du nok klar på at prøve mere af det af. 

 

Skriv et svar