Single eller partner – Vælg selv den løsning der er bedst for dig

Der findes mange holdninger og meninger omkring brug af sexdukker i det daglige. Går man tilbage i tiden fandtes der kun én model, nemlig lolita dukken. Denne var meget populær i 60’erne og 70’erne, hvor den så dagens lys, men er i dag blevet udskiftet af mere virkelighedsnære produkter af bedre kvalitet.

Sexdukker som man kender dem i dag, produceres af det nye materiale Fanta-flesh, der er den eneste type materiale, der minder om hud. Selve dukkens design har også ændret sig i takt med at kvaliteten på produkterne er steget markant.

Hvor man før i tiden fik en hel krop med Lolita, får man i dag oftest kun en bid af kroppen – dog er den de sjove bidder, hvor penis kan stikkes ind så tosset man vil uden at nogen brokker sig. Der findes primært tre kropsdele, der er særligt populære når det kommer til de nyere sexdukker – dette er underlivet set forfra, underlivet set bagfra og brystkassen, hvor der belejligt oftest er lavet et ekstra hul, så man kan få en ordentlig spansk tur.

Kvalitet og pris hænger sammen, men du får mere for pengene

Når man taler om sexlegetøj, kan man oftest slippe ret billigt med et par hundrede kroner for et stykke legetøj af god kvalitet. Sexdukker fremstillet af Fanta-flesh har en tendens til at være lidt dyrere end dem, der ikke er i dette materiale.

Der er dog en god grund til dette, hvor man igen kan sammenligne de gode gamle oppustelige lolitadukker med de nyere modeller på markedet. Før i tiden var lolitadukker forholdsvist dyre på trods af, at kvaliteten var super ringe og at man ofte skulle skifte sin dukke ud efter få ganges brug.

I dag holder dukkerne i mange år, hvis de bliver rengjort ordentligt. Dette skyldes det populære materiale, der er lidt dyrere i fremstilling end den billige plastik som lolitadukker fremstilles af. Man skal altså betale en smule mere for de nyere modeller, men du får meget mere tid og virkelighed for pengene, end man gjorde da de første sexdukker fandt vej til markedet.

Gode tips til kvalitetstid med din sexdukke

Inden man bare køber den første og bedste sexdukke på markedet, skal man gøre sig nogle overvejelser om, hvilke behov man egentlig har. Det kan være smart at købe flere forskellige sexdukker over en længere periode, på denne måde kan du skifte mellem de forskellige modeller og udleve forskellige fantasier.

De fleste sexdukker passer perfekt til brug i sengen, hvorfor du med fordel kan placere dynen og puden rigtigt så det ligner og føles mere som en hel krop, der ligger under dig. Derudover kan du med fordel tage indsatsen ud af dine sexdukker og varme disse i varmt vand eller på en mellemvarm radiator lige inden brug.

I samspil med en god glidecreme vil denne varme gøre følelsen endnu mere virkelig så du kan snyde din hjerne til at tro, at du har en varm, våd og villig person under dig.

Andre muligheder

Det er ikke bare sexdukker, der er hot lige nu. De kaldes nemlig flere andre ting som f.eks. Lolitadukker og elskovsdukker. Det er ikke altid nemt at finde rundt i da der er forskellig mening med ordet, men det dække rover de samme produkter i sidste ende. Dog udskiller Lolitadukken fra fra de andre da de primært går efter dem der er oppustelige.

Skriv et svar