Skab lysten til sex med samvær uden for sengen

Det er ikke kun i sengen, at du kan skabe seksuelle spændinger og flirte med din partner. Det handler også om at skabe stemningen udenfor sengen, så I rigtig kan glæde jer til at komme tilbage til dynerne.

Men det kan godt være svært at skabe stemningen udenfor sengen og især, når der går lidt hverdag i det. Så har vi oftest en tendens til at blive praktiske og tænke på alt andet end sex.

Dog kan du være bevidst om denne tendens, og så kan dig og din partner gøre noget aktivt ved det, så I hele tiden sørger for at holde stemningen oppe selv, når I står i madlavningen eller havearbejdet.

På løbeturen kan endorfinerne maksimeres

Der er selvfølgelig rigtig mange måder, hvorpå I sammen kan skabe de seksuelle stemninger til sengen senere, men en af dem er især at dyrke sport sammen.

Sport sørger for at endorfinerne køre rundt i vores krop, og det er også noget, som bliver produceret under sex. Det er derfor de samme mekanismer, der bliver rørt ved, når vi træner. Løbeturen kan hermed også være med til at skabe stemningen.

Nu når I tager ud for at løbe eller træne sammen, så skal I huske at have det helt rigtige udstyr på, så I kan præstere bedre og maksimere produktionen af endorfiner.

Det er noget, som fx kompressionsstrømper kan gøre, idet de har en funktion, der går ind og skaber bedre blodcirkulation i benene. Læs mere om kompressionsstrømper her og find ud af, hvad der passer bedst til dig.

Pir hinanden under havearbejdet

En anden mulighed for at skabe stemningen udenfor sengen er selvfølgelig også at flirte med hinanden, når I går i gang med de hverdagslige opgaver, såsom når I arbejder i haven.

Det er en fantastisk mulighed for at skabe stemningen, fordi I ikke har mulighed for at klare sengeaktiviteten med det samme, og idet at I ikke har det, så gør det bare lysten til det endnu stærkere.

Det er en måde, hvorpå I virkelig kan udforske hinanden på andre måder end at være nøgne sammen. Så fx når I står og planter bunddækkeroser sammen, så flirter I også med hinanden. På denne måde skaber I seksuelle spændinger. 

Det at arbejde i haven er også en rigtig god måde, hvorpå I kan tilbringe noget tid sammen uden forstyrrende elementer. I kan bare være jer to, og I kan snakke om alt mellem himmel og jord.

Vær derfor åben overfor at skabe lysten til sex uden for sengen, for det er oftest disse tidspunkter, som vi glemmer at opretholde stemningen på. Og oftest er det faktisk de vigtigste tidspunkter at opretholde den på.

Skriv et svar