Styrk jeres parforhold med mere intimitet

Kunne du og din partner godt trænge til at blive styrket lidt i jeres parforhold? I er måske kommet til det punkt i forholdet, hvor det ikke længere er så spændende og romantisk, som det var i starten, og det er noget, som kan skræmme mange. Man kan måske gå så vidt som at tænke, at det bare ikke skal være jer to – men sådan behøver det slet ikke at være.

Det, der skal til, er blot, at I genfinder jeres gnist og finder intimiteten frem igen. Det er både noget, som kan finde sted i soveværelset, men i den grad noget, som også opstår i den hverdag, som I har sammen.

Sørg for date nights

Når man befinder sig i et forhold, og man er begyndt at synes, at det hele er blevet lidt det samme, så kan man eksempelvis holde gnisten oppe ved at arrangere en månedlig eller ugentlig date night, hvor det er vigtigt, at man tager ud sammen, eller i hvert fald arrangerer noget romantisk derhjemme.

På den måde får man lidt afveksling fra den hverdag, man har sammen, og man husker hinanden på, at man faktisk er i et romantisk forhold, og at man elsker hinanden meget højt.

Havearbejde kan også være romantisk

Det vil selvfølgelig vække gnisten i jeres forhold og styrke jeres intimitet, hvis I laver romantiske ting sammen, såsom at tage på en date. Men faktisk kan dagligdagens små opgaver også være med til at styrke jeres forhold og intimitet, fordi I der oplever hinanden, som I virkelig er, og fordi I har mulighed for at hjælpe hinanden.

En dag med havearbejde kan eksempelvis være en rigtig god ting, fordi det er hyggeligt, og fordi I kan hjælpe hinanden. Så skal I faktisk bare have undersøgt storkenæb pris, eller hvad det nu er, I gerne vil dyrke i jeres have – og så er det bare med at komme i gang.

Bak hinandens interesser op

Noget andet, som er med til at styrke jeres forhold, er hvis I viser interesse for det, som modparten interesserer sig for. Det vil give god mening, hvis du og din partner har meget forskellige interesser, og selvom man måske ikke kan interessere sig ægte for det, partneren gør, så kan man i hvert fald lade som om.

Så hvis du eksempelvis har en partner, der skal til håndboldstævne hver weekend, så vil du faktisk også få rigtig meget ud af at tage med til det – du vil nemlig vise din partner, at I to er et hold, og at du vil gøre alt for, at det skal fungere mellem jer.

Skriv et svar