Trykbølgebehandling – fordelene ved netop denne behandling

Trykbølgebehandling er en effektiv behandlingsmetode, der kan bruges til at behandle mange forskellige skader. Denne behandlingsmetode er særligt effektiv til at behandle sener, ledbånd og muskelskader.

Der er mange fordele ved at bruge trykbølgebehandling til at behandle skader. Denne behandlingsmetode er ikke-kirurgisk, og der er ingen bivirkninger forbundet med behandlingen. Trykbølgebehandling er også en meget effektiv behandlingsmetode, der kan give hurtige og varige resultater.

Men vidste du at behandling med trykbølger også kan have positiv effekt på impotens og rejsningsbesvær?

Hvordan virker trykbølgebehandling?

Trykbølgebehandling virker ved at sende korte, kraftige trykbølger gennem det berørte område og ind i vævet. Disse trykbølger stimulerer vævet, øger blodgennemstrømning og -tilførsel og dermed er der nu en ikke-medicinsk mulighed for at man kan få spontaniteten tilbage i sexlivet. Og det er da bestemt værd at tage med.

Hvor længe varer en behandling med trykbølgebehandling?

Behandlingstiden afhænger af, hvor stor en behandlingszone der er. I mange tilfælde tager en behandling mellem 5 og 10 minutter.

Vær opmærksom på dette

Vidste du, at du selv kan gøre meget på forhånd, når det kommer til rejsningsbesvær?

Selve kroppens pumpe – hjertet – har det som regel bedst, når man er i god form og ikke slæber rundt på en masse overvægt. Med andre ord: Er du ude af form, så vil regelmæssig motion være en stor hjælp for din krop.

Trykbølgebehandlingen er et tilbud til de mænd, der oplever rejsningsbesvær og som af den ene eller den anden grund ikke kan tage imod medicinsk behandling. Dermed er der hjælp at hente uanset hvilken vej man ønsker at tage.

Kan alle få trykbølgebehandling?

Nej, det er ikke alle, der kan få trykbølgebehandling. Behandlingen er ikke egnet til personer med følgende tilstande:

-Blødninger i led

-Infektion i led

-Kræft i led

-Metalimplantater i led

Men det vil stadig være et fantastisk tilbud til en stor del af de mænd i Danmark, som lider af rejsningsbesvær.

Skriv et svar