3 tips til erotisk massage

Planlægger du at give din partner en massage af den erotiske skuffe? Måske som et spicy indslag i soveværelset eller som et dejligt afslappende forspil? Så er det vigtigt at have teknikken i orden såvel som at forstå at skabe en god setting.

 

Den erotiske massage er en kunst for sig, og den kræver altså en smule forberedelse. Her er tre tips til, hvordan du kan give både dig selv og din partner en skøn oplevelse med massage.

1. Sæt stemningen med et skønt miljø

Miljøet spiller en afgørende rolle for at sætte den erotiske stemning. Sørg for at belysningen er dæmpet og behagelig, sæt romantisk musik på og tænd de levende lys. En massageolie med en dejlig duft kan også være med til at vække sanserne.

 

Derudover er det meget vigtigt, at der er den rette temperatur i rummet. Det gælder især, hvis planen er, at I ikke skal have så meget tøj på. Det bliver nemlig svært at slappe af under massagen, hvis det er for koldt eller for varmt.

2. Hav teknikken i orden

En erotisk massage handler ikke kun om erotik. Du kan nemlig være nok så fræk, men hvis du ikke har teknikken i orden, bliver det svært at slappe af under massagen. Derfor kan det godt betale sig at sætte sig lidt ind i massagens kunst, før du tilbyder din partner en sensuel oplevelse.

 

Det er helt op til dig, om du vil dykke dybt ned i den faglige viden og tage på et kursus, eller om et par YouTube-videoer er nok for nu. Uanset hvad er det i hvert fald en rigtig god idé lige at have researchet en smule på fremgangsmåden, inden I går i gang.

 

De fleste typer af massage, men i særdeleshed når den erotiske massage, bliver bedst med en god massageolie. På den måde kan du nemlig stimulere din partner med de helt rigtige glidende strøg.

 

Du kan også tænke i, hvor meget tøj I skal have på under massagen, og om du kan gøre den lidt mere hot ved at sidde på din partners baller eller baglår (ikke lænden – det kan give et usundt tryk).

1. Kend de erogene zoner

Kender du din partners erogene zoner? Måske er der flere, end du tror. Når det kommer til massage, er der nemlig meget mere at arbejde med end bare kønsorganerne. Du kan med fordel bygge massagen op, så du starter med de mindre åbenlyse erogene zoner og langsomt øger intensiteten.

 

Nogle af de mindre åbenlyse erogene zoner kan være hænder, fødder og ører. Inderlårene er som regel også meget sensitive på tværs af kønnene, så her kan du med fordel tilbringe en god portion tid.

 

Det er naturligvis også muligt at få stimuleret de erogene zoner med en professionel massage. Du finder eksempelvis thai massage Søborg og i resten af København.

1 tanke om “3 tips til erotisk massage”

 1. Hello.

  My name is Irina. I am an expert in posting articles and texts on various websites.

  Would you be interested in mutual cooperation? In fact, I have to propose you something but before starting working answer please this questionnaire in the link below: https://forms.gle/58NDRfrHg3RMdRcW7

  It takes no more than 3 minutes but will clarify all the details of the project and accelerate each stage of your future partnership.

  Thank you in advance for your time and I’m looking forward to a fruitful collaboration.

  If you require any further information about the questionnaire or anything else, feel free to contact me.

  Best regards, Irina

Skriv et svar