Lad os tale om sex

I følgende artiklen her vil vi komme nærmere ind på idéer, råd og iagttagelser i forhold til sex, singleliv og parliv. Så læs endelig med, hvis det kunne være noget, der fanger din interesse. Sex fascinerer ofte de fleste, da vi er seksuelle væsner. Heldigvis lever vi i et land, hvor vi ikke bør skjule eller skamme os over vores seksualitet.

Vi kan købe og anvende sexlegetøj, og meget censur angående sex findes heller ikke. Der står det meget anderledes til i andre lande, hvor deres sexmorale er noget mere gammeldags og fastlåsende for kvinder og homoseksuelle desværre. Så hurra for det frie land, vi lever i, hvor vi kan være frigjorte.

Sådan kan du få sex, når du er single

Tit har man lyst til sex som single med et andet menneske, men står med det tydelige problem, at den anden partner ligesom mangler. Der er der større mulighed for at få det ønske opfyldt rimelig hurtigt, når du har en partner.

Ikke at to i et forhold altid har lyst til sex på samme tid, men for de fleste i et parforhold, er regelmæssigt sex noget, som eksisterer.

Du kan tage til en fest og gå lidt strategisk efter en, du vil have sex med. Til fester ender det tit ud med at to mennesker er sammen. Og ofte er mange af de omgange rene one-night-stands. Du kender sikkert godt til den hjælp alkohol og samvær med glade folk kan have på vi menneskers sexlyst.

Hvis du alligevel tænker, at du gerne vil gøre det på en mere ordentlig måde, er en tinder-date et rigtig godt forslag. Mange er ude efter en at kunne have sex med udelukkende på tinder, og ikke ligefrem er søgende efter et fast forhold. På tinder er det ikke forkert at være lige frem med, hvad du er ude efter, og det er okay at være villig til sex på første date. I kan også prøve håndjern, prøv brystklemmer eller sexkostumer.

Snak sammen inden sex

Tilgængelig er det smarte ved at tage på date også, at I kan spise noget mad sammen, drikke vin og konversere lidt. Her kan I både få det mere afslappet med hinanden, og du kan også mærke efter, om du nok egentlig også vil være glad nok efterfølgende, når du har haft sex med pågældende person, fordi du alligevel når at fornemme nogle selvfølgelig overfladiske karaktertræk hos ham eller hende, du muligvis skal lave noget seksuelt eller bare intimt med.

For når vores lyst til sex tager overhånd, kan vi godt være villig til at tage, hvem som helst, og det fortryder mange alligevel efterfølgende. Selvfølgelig er der også altid muligheden, at du kan have sex med dig selv, de fleste vist er godt klar over. Men det er heller ikke noget der fungerer lige godt for alle.

Få dig en bolleven

Rigtig mange ville ønske, de havde en kæreste, så de oftere kunne have sex med en anden person. Det er dog et vilkår alle, der lever alene har, så mere ondt af dig selv, har du heller ikke grund til at have. Det er dog okay at erkende, at du er nødt til at gøre noget i dit liv for at få noget mere sex, seksuel erfaring eller bare kropslig nærkontakt. Her kunne du gå efter at få en bolleven.

Efter noget tid kan du med din bolleven eventuelt prøve lidt sexlegetøj af, hvis vedkommende er lige så meget med på den som dig. For bare at nævne få muligheder i en kæmpe verden derude med sexlegetøj. Hold ikke din nysgerrighed tilbage.

 

 

 

 

Skriv et svar