Sexlegetøj til alle

Når nogen hører ordet sexlegetøj, så tænker rigtig mange stadig at det er noget man holder for sig og ikke deler med andre. Næsten på samme måde som hvis man bruger prostituerede, hvilket er stærkt udbredt i Danmark, selvom ingen vil stå ved det.

Derfor vil vi gerne med denne artikel fortælle lidt mere om hvad sexlegetøj egentlig er. I gamle dage, da man kun kunne se bare bryster på den Tyske TV kanal RTL, var det lig med ussel kvalitet, produceret i Kina under tvivlsomme forhold.

Her lignede sexlegetøjet til forveksling en penis i mærkelig farver og ikke altid i materialer der var sunde for os mennesker.

I dag er det sikkert sexlegetøj

I dag er alt sexlegetøj sikkert at bruge. Der er kommet en enorm bevågenhed omkring brugen af silikone i medicinal grade. Altså det samme som du finder på hospitaler. De er alle uden parabener og ftalater og kan spises hvis man har lyst. Det skader ingen.

Derudover er legetøjet undergået en forvandling. Fra at være klamt og tysk inspireret (ikke fordi Tyskerne er det) fordi Tyskland var et af de første vestlige lande der tog legetøjet til sig og særligt på nettet.

Nu ser man designer varer, der vinder priser for funktion og design. Der er kæmpe messer på størrelse med de store Tech messer i USA og Europa.

Med andre ord så man lavet en 180 graders vending og tænker nu Big Business i dag. Flere af de største forhandlere i verden omsætter på den nordlige side af 500.000.000 kr. om året. I Danmark har vi eksempler på på omsætning over 100.000.000 og det er ikke producenten men dem der sælger direkte til slutbrugeren.

Industrien i sig selv er en milliard forretning og der kommer hele tiden nye spillere til der rykker baren for hvor godt og innovativt sexlegetøj kan være.

To af de sider vi anbefaler at kigge på er erotik.dk og lovejoy.dk. En af årsagerne er at de ikke er en shop i sig selv men udvælger de bedste på markedet. Her skriver de anmeldelser om produkterne og giver dig derfor viden som du ellers ikke ville kunne få.

læs også om parforholdet her chart.dk/faa-gnisten-tilbage-parforholdet/

Skriv et svar